Petak, 22 Siječanj 2021 07:17

Vrhunski medicinski izumitelj: COVID mRNA "cjepivo" nije cjepivo

Vrhunski medicinski izumitelj: COVID mRNA "cjepivo" nije cjepivo

January 19th 2021

Doznajte kako farmakološki divovi koriste hitna odobrenja kako bi nametnuli neprovjerene genske terapije populaciji pod maskom masovnog cijepljenja

Medicinski izumitelj i autor David Martin dokazuje da cjepiva Pfizer i Moderna mRNA po medicinskoj definiciji nisu cjepiva i kako farmakološki divovi koriste nacionalna i državna hitna odobrenja kako bi stanovništvu nametnuli ove neprovjerene genske terapije

• Protuzakonito je prema Zakonu o FTC-u, 15 U.S.C. St. 41 i dalje, oglašavati da proizvod ili usluga mogu spriječiti, liječiti ili izliječiti ljudsku bolest, osim ako posjedujete kompetentne i pouzdane znanstvene dokaze, uključujući, prema potrebi, dobro kontrolirane kliničke studije na ljudima, koje potvrđuju da su tvrdnje istinite u vrijeme kada su napravljeni.

• Definicija cjepiva: Proizvod koji stimulira imunološki sustav osobe da proizvodi imunitet na određenu bolest, štiteći osobu od te bolesti. Cjepiva se obično daju injekcijama igle, ali se mogu primijeniti i na usta ili u spreju u nos.

• Imunitet: Zaštita od zarazne bolesti. Ako ste imuni na bolest, možete joj biti izloženi bez zaraze.

• „Primarna krajnja točka je prevencija simptomatske bolesti COVID-19. Ključne sekundarne krajnje točke uključuju prevenciju teške bolesti COVID-19 i prevenciju infekcije SARS-CoV-2. "

• „Nijedna postojeća cjepiva nisu se pokazala učinkovitima protiv infekcije bilo kojim betakoronavirusom, obitelji koja uključuje SARS-CoV-2, koji uzrokuje Covid-19.“ Polack FP, Thomas SJ, Kitchin N i sur. Sigurnost i djelotvornost cjepiva BNT162b2 mRNA Covid-19. N Engl J Med 2020; 383: 2603-2615.

U predmetu Jacobson protiv Massachusettsa, 197 U.S. 11 (1905), sud je smatrao da se kontekst njihova mišljenja temelji na sljedećem načelu:

"Ovaj sud je više puta prepoznao kao temeljno načelo da su" osobe i imovina podvrgnute svim vrstama ograničenja i tereta kako bi se osigurala opća udobnost, zdravlje i prosperitet države ... "

Ispitivanja Moderne i Pfizera s „navodnim cjepivom“ izričito su priznala da njihova tehnologija genske terapije nema nikakvog utjecaja na virusnu infekciju ili prijenos i samo primatelju prenosi sposobnost da proizvede protein S1 spike endogeno uvođenjem sintetske sekvence mRNA. Stoga je osnova za zakon iz Massachusettsa i odluka Vrhovnog suda u ovom slučaju sporna.

Iz pravne kodifikacije američke savezne države Iowa:

Cjepivo znači posebno pripremljeni antigen koji će, nakon davanja osobi, rezultirati imunitetom.

"Cjepivo" znači posebno pripremljeni antigen koji se daje čovjeku u svrhu osiguravanja imuniteta.

Sukladno ovlaštenjima članka 147.76 Zakonika iz Iowe, Odbor za farmaciju ovim daje Obavijest o namjeri da izmijeni Poglavlje 8, "Univerzalni standardi prakse" i usvoji novo poglavlje 39, "Prošireni standardi prakse", Upravni zakon Iowe.

Odjeljak 5. (a) Zakona o FTC-u, 15 U.S.C. § 45 (a), zabranjuje „nepoštene ili obmanjujuće radnje ili postupke u trgovini ili koji utječu na trgovinu“. Nadalje, lažno predstavljanje ili varljivi propusti materijalnih činjenica predstavljaju obmanjujuće radnje ili postupke zabranjene ovim odjeljkom Zakona. Značajno je, odjeljak 12. (a) Zakona o FTC-u, 15 U.S.C. Članak 52. (a) zabranjuje širenje bilo kojeg lažnog oglasa u trgovini ili na nju koji utječe na trgovinu u svrhu poticanja ili za koju je vjerojatno da će izazvati kupnju hrane, lijekova, uređaja, usluga ili kozmetike. Supplement je "lijek" jer je "lijek" definiran u odjeljku 15. (c) Zakona o FTC-u, 15 U.S.C. St. 55. (c).

Izvor: https://www.infowars.com/posts/top-medical-inventor-covid-mrna-vaccine-not-a-vaccine/

Pročitano 245 puta

DONACIJE

Održavanje web stranice aktivnom zahtijeva trud i vrijeme. Ukoliko želite podržati stranicu korona-provjereno, možete to učiniti uplatom na žiro-račun HR7723400093103355927, primatelj Ante Kljaković.

Akcije

Ukoliko se želite pridružiti našem timu, slobodno se javite

Pomoć u potresu

Danas44
Ovaj tjedan193
Ovaj mjesec4526
Ukupno47796

2
Online