Petak, 22 Siječanj 2021 08:17

Kina gradi masovni zatočenički COVID logor

Kina gradi masovni zatočenički COVID logor

Steve Watson
January 20th 2021

Ovdje se nema što za vidjeti, samo komunističku superdržavu koja gradi masivni logor

Pojavile su se snimke ogromnog karantenskog objekta koji se gradi u Kini za smještaj ljudi zaraženih koronavirusom, a vjerojatno i bilo koga drugog koga država smatra prijetnjom COVID-a.

Videozapis s vremenskim ograničenjem prikazuje opsežni kompleks u provinciji Hebei koji je u potpunosti završen u roku od tjedan dana.

Kaže se da kamp na periferiji grada Shijiazhuang sadrži više od 4000 "izolacijskih apartmana" koji nalikuju brodskim kontejnerima poput ćelija.

Rešetke na prozorima vjerojatno sprječavaju ljude izvan...zar ne?

Izvještaji pokazuju da je više od 20 000 lokalnih seljana na tom području već od početka godine u karanteni u izolacijskim objektima.

Kineska državna medijska organizacija CCTV obišla je unutrašnjost objekata: 

Ovdje se nema što za vidjeti, samo komunistička superdržava koja je izgradila masivni logor.

Ovdje se to ipak neće dogoditi...zar ne?

Ideja o kampovima za zadržavanje COVID-disidenata nije daleko od ostvarenja u Njemačkoj, gdje se zapravo otvoreno i provodi nakon otkrivanja novog mutantnog soja i najave očekivanog super zaključavanja, što uključuje obustavu svih putovanja unutar zemlja.

Vlasti u brojnim različitim područjima Njemačke naznačile su gdje će zatvoriti one koji prekrše zakone o zaključavanju ili se odbiju samoizolirati nakon što uhvate COVID.

Izvor: https://www.infowars.com/posts/video-china-builds-massive-covid-detention-camp/

Pročitano 209 puta

DONACIJE

Održavanje web stranice aktivnom zahtijeva trud i vrijeme. Ukoliko želite podržati stranicu korona-provjereno, možete to učiniti uplatom na žiro-račun HR7723400093103355927, primatelj Ante Kljaković.

Akcije

Ukoliko se želite pridružiti našem timu, slobodno se javite

Pomoć u potresu

Danas42
Ovaj tjedan191
Ovaj mjesec4524
Ukupno47794

2
Online