Nedjelja, 24 Siječanj 2021 03:04

WHO konačno priznaje da PCR testovi stvaraju lažne pozitivne rezultate

Source	https://www.noguchimedres.org/index.php/component/content/article/94-noguchi-main-news/210-central-role-of-nmimr-in-the-fight-against-covid-19-in-ghana?Itemid=437 Author	Noguchi Memorial Institute for Medical Research      https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.en Source https://www.noguchimedres.org/index.php/component/content/article/94-noguchi-main-news/210-central-role-of-nmimr-in-the-fight-against-covid-19-in-ghana?Itemid=437 Author Noguchi Memorial Institute for Medical Research https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.en

WHO konačno priznaje da PCR testovi stvaraju lažne pozitivne rezultate

webtribune.rs
Pon, 21 Pro 2020

Svjetska zdravstvena organizacija objavila je 14. prosinca izjavu u kojoj upozorava da PCR testovi s velikim brojem ciklusa daju lažno pozitivne rezultate.

Imajući na umu da su podaci točni i da su poznati mjesecima, moramo postaviti pitanje: zašto ih WHO objavljuje tek sada?

"Zlatni standard" za ispitivanje Sars-Cov-2 temelji se na lančanoj reakciji polimeraze (PCR), koja pojačava nukleotide (fragmenti DNA ili RNA) dok ne postanu dovoljno veliki za identifikaciju. Reprodukcija se vrši ciklično, udvostručujući količinu genetskog materijala sa svakim ciklusom. Broj ciklusa potreban za postizanje prepoznatljivog rezultata naziva se prag ciklusa (CT vrijednost). Što je prag veći, to je manja vjerojatnost da će se otkriti bilo što značajno.

U svojoj najnovijoj izjavi WHO navodi da PCR testovi s visokim pragom daju lažno pozitivne rezultate za prisutnost virusa Sars-Cov-2.

Ovo odavno nije ništa novo. Napisani su brojni članci, kako od stručnjaka u tom području, tako i od medicinskih novinara i drugih istraživača. Mjesecima je poznato da su testovi u kojima je prag broja ciklusa veći od 35 potencijalno besmisleni.

Izumitelj PCR postupka dr. Kari Mullis, koji je za to dobio Nobelovu nagradu, bio je izričit da PCR test nije namijenjen za dijagnostiku:

Ako to učinite kako treba, s PCR-om možete pronaći gotovo sve kod bilo koga ... "

Komentar: I, komentirajući pragove ciklusa, jednom je rekao:
Ako trebate proći više od 40 ciklusa da biste pojačali gen s jednom kopijom, nešto ozbiljno nije u redu s vašim PCR-om. "


Sve je to općenito poznato od početka zaključavanja. Sama australska vlada priznala je da su testovi nepouzdani, a sud u Portugalu da  nisu prikladni za svrhu u koju se koriste.

Čak je i dr. Antony Fauci javno priznao da se pri pragu iznad 35 ciklusa detektuju "mrtvi nukleotidi", a ne živ virus.

I pored svega navedenog, zna se da mnoge laboratorije u svijetu vrše PCR testiranje s pragom preko 35 ciklusa.

Zašto se, onda, WHO najzad odlučila da izjavi da je to pogrešno?

Odgovor bi mogao biti šokantan u svom cinizmu: Sad imamo cjepivo. Više nam ne trebaju lažno pozitivni rezultati.

Formalno, sustav je proizveo svoj čudotvorni lijek. A budući da smo svi cijepljeni, PCR testiranje provest će se "u skladu s novim smjernicama WHO-a", s graničnim brojem ciklusa između 25 i 30, a ne 35 i više kao prije.

I gle čuda, broj pozitivnih slučajeva počet će opadati, a mi ćemo dobiti potvrdu da naše čudesno cjepivo djeluje.

Nakon mjeseci poplave pozitivnih slučajevalažne statistike o broju smrtnih slučajeva (npr. u Engleskoj), dodavanje "umrlih od kovida-19 u smrtovnice onima koji su umrli iz drugih uzroka...konačno može prestati. Strojevi za stvaranje pandemije mogu se ponovno resetirati.

... sve dok svi radimo kako nam se kaže. Bilo kakvi znakovi neslaganja - na primjer, mase ljudi koji odbijaju cjepivo - i vrijednost CT-a mogu se ponovno penjati i vratiti svoju čarobnu bolest.

Izvori: https://off-guardian.org/2020/12/18/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives
            https://www.zerohedge.com/medical/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives

Pročitano 237 puta

DONACIJE

Održavanje web stranice aktivnom zahtijeva trud i vrijeme. Ukoliko želite podržati stranicu korona-provjereno, možete to učiniti uplatom na žiro-račun HR7723400093103355927, primatelj Ante Kljaković.

Akcije

Ukoliko se želite pridružiti našem timu, slobodno se javite

Pomoć u potresu

Danas43
Ovaj tjedan192
Ovaj mjesec4525
Ukupno47795

2
Online