Prikazujem sadržaj po oznakama: pcr test

Kina koristi analne briseve za otkrivanje COVID-a 19

Elizabeth Elizalde   January 26, 2021 

A mislili ste da je nazalni test neugodan...

Kina koristi analne briseve kako bi testirala stanovnike na COVID-19 usred novog vala izbijanja - a lokalni stručnjaci kažu kako je metoda precizniji način otkrivanja greške, navodi se u izvješću.

Metoda otkrivanja derrierea češće se koristi u Pekingu nakon što je prošlog mjeseca 9-godišnji dječak bio pozitivan na visoko zaraznu UK verziju virusa, izvijestio je Newsweek.

No, tamo se od prošle godine koriste analni brisevi, rezervirani za pojedince koji žive u žarištima COVID-19, poput Šangaja. Brisi nosa i grla i dalje su najpopularnije metode zbog svoje praktičnosti i brzine, kažu u prodavaonici.

"Naravno, analni brisevi nisu tako prikladni kao brisevi grla, pa se koriste samo pojedincima u ključnim karantenskim područjima", rekao je Li Tongzeng iz bolnice u Pekingu You'an, navodi Newsweek. "Ovo će smanjiti povratak lažno pozitivnih rezultata."

Brisevi se umeću 3 do 5 centimetara (1,2 do 2 inča) unutar rektuma, prema priopćenju.

Tongzeng je rekao da metoda može povećati brzinu otkrivanja i smanjiti šanse za propuštanje dijagnoze.

Ono što smo otkrili jest da kod nekih zaraženih pacijenata koronavirus dulje vrijeme preživljava u njihovom probavnom traktu ili izlučevima nego u njihovim respiratornim traktima", rekao je Tongzeng agenciji.

Izvor: https://nypost.com/2021/01/26/china-using-anal-swabs-to-detect-covid-19-report/

 

Ukoliko vas ovo sve zabrinjava, imamo za vas umirujuću vijest, a to je da prema slobodnom tumačenju naslova Jutarnjeg Lista, sam proces i ne bi trebao biti uopće neugodan jer se štapić koji se ugura u anus "nježno okreće"...

rrrrrrrrrrrrrrr jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Vijeme će pokazati hoće li vlast narodu pokušati nametnuti guranje štapića u anus, kao što je to učinila s guranjem štapića u nos, te hoće li narod biti zadovoljan takvim tretmanom i hrliti na analna testiranja s jednakim entuzijazmom kao i na ona nazalna...

A ukoliko biste i sami željeli razmisliti o tome kako biste se osjećali kad bi se dotični analni tretman vršio nad vama, moguće da će vam donji video pružiti potreban predložak za razmišljanje:

Ante Kljaković

Objavljeno u Vijesti
Označeno u

Uslijed prosvjeda protiv fašističke neustavne zabrane izlaska na ulicu, prosvjednici u Nizozemskoj su uspjeli zapaliti i centar u kojem se provode masovna lažna testiranja na COVID, koja vlasti u Nizozemskoj, kao i diljem svijeta koriste kako bi nametnule totalitarnu vlast nad stanovništvom i ograničile i uskratile elementarna ljudska prava i slobode. 

Čestitke hrabroj braći Nizozemcima na ovom herojskom činu, uz iskrene želje za još puno uspjeha u borbi za našu zajedničku slobodu!

Objavljeno u Vijesti

WHO konačno priznaje da PCR testovi stvaraju lažne pozitivne rezultate

webtribune.rs
Pon, 21 Pro 2020

Svjetska zdravstvena organizacija objavila je 14. prosinca izjavu u kojoj upozorava da PCR testovi s velikim brojem ciklusa daju lažno pozitivne rezultate.

Imajući na umu da su podaci točni i da su poznati mjesecima, moramo postaviti pitanje: zašto ih WHO objavljuje tek sada?

"Zlatni standard" za ispitivanje Sars-Cov-2 temelji se na lančanoj reakciji polimeraze (PCR), koja pojačava nukleotide (fragmenti DNA ili RNA) dok ne postanu dovoljno veliki za identifikaciju. Reprodukcija se vrši ciklično, udvostručujući količinu genetskog materijala sa svakim ciklusom. Broj ciklusa potreban za postizanje prepoznatljivog rezultata naziva se prag ciklusa (CT vrijednost). Što je prag veći, to je manja vjerojatnost da će se otkriti bilo što značajno.

U svojoj najnovijoj izjavi WHO navodi da PCR testovi s visokim pragom daju lažno pozitivne rezultate za prisutnost virusa Sars-Cov-2.

Ovo odavno nije ništa novo. Napisani su brojni članci, kako od stručnjaka u tom području, tako i od medicinskih novinara i drugih istraživača. Mjesecima je poznato da su testovi u kojima je prag broja ciklusa veći od 35 potencijalno besmisleni.

Izumitelj PCR postupka dr. Kari Mullis, koji je za to dobio Nobelovu nagradu, bio je izričit da PCR test nije namijenjen za dijagnostiku:

Ako to učinite kako treba, s PCR-om možete pronaći gotovo sve kod bilo koga ... "

Komentar: I, komentirajući pragove ciklusa, jednom je rekao:
Ako trebate proći više od 40 ciklusa da biste pojačali gen s jednom kopijom, nešto ozbiljno nije u redu s vašim PCR-om. "


Sve je to općenito poznato od početka zaključavanja. Sama australska vlada priznala je da su testovi nepouzdani, a sud u Portugalu da  nisu prikladni za svrhu u koju se koriste.

Čak je i dr. Antony Fauci javno priznao da se pri pragu iznad 35 ciklusa detektuju "mrtvi nukleotidi", a ne živ virus.

I pored svega navedenog, zna se da mnoge laboratorije u svijetu vrše PCR testiranje s pragom preko 35 ciklusa.

Zašto se, onda, WHO najzad odlučila da izjavi da je to pogrešno?

Odgovor bi mogao biti šokantan u svom cinizmu: Sad imamo cjepivo. Više nam ne trebaju lažno pozitivni rezultati.

Formalno, sustav je proizveo svoj čudotvorni lijek. A budući da smo svi cijepljeni, PCR testiranje provest će se "u skladu s novim smjernicama WHO-a", s graničnim brojem ciklusa između 25 i 30, a ne 35 i više kao prije.

I gle čuda, broj pozitivnih slučajeva počet će opadati, a mi ćemo dobiti potvrdu da naše čudesno cjepivo djeluje.

Nakon mjeseci poplave pozitivnih slučajevalažne statistike o broju smrtnih slučajeva (npr. u Engleskoj), dodavanje "umrlih od kovida-19 u smrtovnice onima koji su umrli iz drugih uzroka...konačno može prestati. Strojevi za stvaranje pandemije mogu se ponovno resetirati.

... sve dok svi radimo kako nam se kaže. Bilo kakvi znakovi neslaganja - na primjer, mase ljudi koji odbijaju cjepivo - i vrijednost CT-a mogu se ponovno penjati i vratiti svoju čarobnu bolest.

Izvori: https://off-guardian.org/2020/12/18/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives
            https://www.zerohedge.com/medical/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives

Objavljeno u PCR test
Označeno u

VIDEO Objašnjenje o tome da PCR testovi imaju pouzdanost od 0% na više od 35 okretaja

Video možete pogledati OVDJE.

Objavljeno u PCR test
Označeno u

 PODCAST VELEBIT - dr. Lidija Gajski: Drugo mišljenje o cijepljenju, testiranju, karanteni i kamo nas to vodi

Objavljeno u Aktualnosti

VIDEO Dr. Kary Mullis, izumitelj PCR testa, govori o nekompetentnosti i lažima dr. Faucija (S PRIJEVODOM)

Objavljeno u Znanost
Označeno u
 Florida zahtijeva da laboratoriji prijave kritični "prag ciklusa" testova COVID-19

Obavezna pravila izvještavanja uključuju broj pojačanja ciklusa ispitivanja

Ministarstvo zdravstva Floride zahtijeva da svi laboratoriji u državi prijave kritičnu razinu "praga ciklusa" svakog COVID-19 testa koji provode.

U priopćenju za tisak ovog tjedna, odjel je rekao da, u odnosu na testove COVID-19, "o vrijednostima praga ciklusa (CT) i njihovim referentnim rasponima, prema potrebi, laboratoriji moraju izvijestiti FDOH putem elektroničkog laboratorijskog izvještavanja ili faksom odmah."

"Pragovi ciklusa" su razina na kojoj široko korišteni test lančane reakcije polimeraze može otkriti uzorak virusa COVID-19. Što je veći broj ciklusa, to je manja količina virusnog opterećenja u uzorku; što su ciklusi bili niži, virus je bio rasprostranjeniji u izvornom uzorku.

Brojni epidemiološki stručnjaci tvrdili su da su pragovi ciklusa važan mjerni podatak kojim pacijenti i javnost mogu donijeti informiranu odluku o tome koliko pojedinac s pozitivnim testom na COVID-19 može biti zarazan i / ili bolestan. Međutim, zdravstveni odjeli u cijeloj zemlji ne uspijevaju prikupiti te podatke.

Izvor: https://justthenews.com/politics-policy/coronavirus/florida-requiring-labs-report-critical-cycle-threshold-covid-19-tests

Objavljeno u Vijesti
Označeno u

Engleski zavod za javno zdravstvo (Public Health England) u službenom dokumentu objavio da se PCR testom ne utvrđuje prisutnost zaraznog virusa

U donjem tekstu se navodi: "RT-PCR detektira prisutnost virusnog genetskog materijala u uzorku, ali nije u stanju utvrditi prisutnost virusa koji je zarazan. Na količinu netaknutog virusa u gornjim dišnim obriscima utječu po laboratorijskim metodama unutarnji i vanjski čimbenici.

untitled 5

Dokument u cijelosti možete pregledati OVDJE.

Objavljeno u PCR test
Označeno u
Stranica 1 od 2

DONACIJE

Održavanje web stranice aktivnom zahtijeva trud i vrijeme. Ukoliko želite podržati stranicu korona-provjereno, možete to učiniti uplatom na žiro-račun HR7723400093103355927, primatelj Ante Kljaković.

Akcije

Ukoliko se želite pridružiti našem timu, slobodno se javite

Pomoć u potresu

Danas42
Ovaj tjedan191
Ovaj mjesec4524
Ukupno47794

2
Online