Petak, 04 Prosinac 2020 04:51

OTKRIĆE NAKON GENETSKOG SEKVENCIRANJA Cjepivo sadrži genetski materijal pobačenih fetusa s 560 abnormalnih kancerogenih genetski modificiranih gena

Cjepivo sadrži genetski materijal pobačenih fetusa s 560 abnormalnih kancerogenih genetski modificiranih gena

Talijanski laboratorij je izvršio potpuno genetsko sekvenciranje MRC-5 stanične linije koja se namjerno dodaje u različita cjepiva. 

Ovo su zaključci tima koji je provodio istraživanje:

1- Utvrđeno je da linija fetalnih stanica pripada muškom fetusu.
2- Stanična linija predstavlja se na takav način da je vjerojatno vrlo stara, odnosno sukladna deklariranoj liniji iz 1960-ih.
3- Fetalna ljudska DNA predstavljena u ovom cjepivu cjelovit je individualni genom, odnosno genomska DNA svih kromosoma pojedinca prisutna je u cjepivu.
4- Ljudska genomska DNA sadržana u ovom cjepivu očito je, nesumnjivo nenormalna i pokazuje važne neusklađenosti s tipičnim ljudskim genomom, odnosno s onim zdrave osobe.
5- Testirano je 560 gena za koje se zna da su povezani s oblicima raka i svi su pretrpjeli velike modifikacije.
6- Postoje varijacije čije posljedice nisu ni poznate, još se ne pojavljuju u literaturi, ali koje još uvijek utječu na gene koji sudjeluju u indukciji ljudskog raka.
7- Ono što je također očigledno abnormalno jest višak genoma koji pokazuje promjene u broju kopija i strukturnim varijantama.

Izvor: https://www.naturalnews.com/2019-10-04-medical-horror-genetic-sequencing-vaccines-mrc-5-cancer-genes-modified.html

Pročitano 896 puta